( klik op bovenstaande foto's voor een vergroting. )

Welkom op onze mini camping...


Tussen de grote blauwe bessen struiken ligt onze luxe minicamping.
De ruime ( 150m) kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 amp. electro, wateraansluiting, riolering en c.a.i. Het luxe Glamphouse is van alle gemakken voorzien. Boxspringbedden, een volledige keukeninventaris, prive-sanitair en veranda met loungeset. Alle gasten kunnen gratis gebruik maken van onze WiFi aansluiting.
Het hele terrein is omsloten met grote volwassen beukenhagen.

In het servicegebouw bevinden zich de sanitaire voorzieningen en een gezellige "huiskamer" voor algemeen gebruik. De sanitaire ruimte is geheel voorzien van vloerverwarming, ruime toiletten en douches met vaste wastafels, welke
voorzien zijn van koud en warm water. Daarnaast is er nog een grotere combinatieruimte met douche,
vaste wastafel en toilet voor de minder valide gasten. Alle voorzieningen garanderen een optimale privacy.

Tevens is het mogelijk gebruik te maken van wasmachine en droger. Naast het gebouw is een overdekte was / spoelplaats, ook voorzien van warm en koud water. In de gezellige huiskamer vindt u informatie over de directe omgeving er staat een computer ter beschikking voor het ophalen van e-mails. Gebruik van strijkijzer en strijkplank, een knusse praathoek en de gezellige houtkachel geven u het warme thuisgevoel.Op het naast gelegen buitenterras welke is voorzien van een openhaard is het eveneens goed toeven. Bij de ingang vindt u een ruime parkeerplaats en er is een overdekte fietsenstalling met electrische aansluitingen. Eventuele ( electrische ) fietshuur is mogelijk.
Camping van kempenhof

Een geslaagde vakantie op het platteland!

Familie Schmitz
Groenstraat 49
6074 EJ Melick
KvK Limburg-Noord:13042880
Tel.: 0475 537426
Fax: 0475 537427

E-mail:info@vankempenhof.nl

facebook van Kempenhof Twitter van Kempenhof

Entree van Kempenhof